Smartphone en Tablet

Help!

U heeft een smartphone maar kan er alleen mee bellen en sms’en? Ik help u hierbij door u wegwijs te maken in uw nieuwe toestel.

Voor vele mensen is een smartphone of tablet een bron van ergernis. Het werd u aangeraden in de winkel of u kreeg het (bijna) gratis bij een abonnement maar u kreeg nooit de ondersteuning die u verdiende?

Een smartphone of tablet is een computer in zakformaat. Ze hebben nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Maar kent u deze mogelijkheden ook en wat kunnen ze voor u kunnen betekenen?

Met een beetje uitleg kan ik ervoor zorgen dat de smartphone of tablet die u heeft, een waar genot wordt om mee te werken.

Mission-IT komt bij u aan huis om u wegwijs te maken in uw nieuw aanwinst.

Alles veilig?

Maar een smartphone of tablet dient ook juist ingesteld te worden zodat uw gegevens veilig staan in het geval er iets mis zou gaan.
Zo kan ik ervoor zorgen dat uw contactpersonen automatisch veilig staan en dat u de foto’s die u neemt met uw toestel, automatisch op uw pc kan bekijken wanneer u thuis bent.

Wat moet ik kopen?

Wanneer u nog geen smartphone heeft en u wil er graag over praten zodat u weet welk hoogtechnologisch toestel bij u past, kom ik bij graag de mogelijkheden overlopen bij u thuis. Er zijn namelijk 101 toestellen met elk hun eigen kenmerken. Welke schermgrootte past het beste bij u? Welke aansluitingen zijn belangrijk?

Mission-IT maakt u graag wegwijs in deze nieuwe wereld en koppelt het toestel aan uw bestaande uitrusting bij u thuis zodat alles mooi samen werkt.