0484 76 55 76 eb.ti-noissim@ofni

Tom Wens, when IT Needs to be PERFECT!

Tom Wens, when IT Needs to be PERFECT!

Meer dan 20 jaar ervaring

Mijn passie voor computers begon meer dan 20 jaar geleden, toen we thuis de eerste computer kochten.  Het duurde niet lang of ik wist als geen ander hoe je zo’n toestel moest defragmenteren, formatteren en hoe je er extra RAM aan kon toevoegen.

De evolutie die de computer sindsdien heeft doorgemaakt is niet te overzien!

Productreviews lezen, vergelijkende studies bestuderen, productreleases bij de leverancier bijwonen en me verdiepen in alle gelijkenissen maar ook verschillen. Ik kan me er helemaal in verliezen!

Uitleg op uw maat

Toegegeven, ik leg het graag uit.  En dat komt mij in mijn beroep goed van pas!  Ik leg graag uit hoe uw nieuwe computer werkt, hoe u ervoor zorgt dat uw internet stabiel krijgt, waarom u een back-up systeem nodig heeft.  Maar wel allemaal op een begrijpbare manier!

Computerhulp aan huis

Ik help graag mensen.  En soms kan ik u het beste helpen bij u thuis. Omdat ik daar alles kan nakijken waar er potentieel problemen kunnen zijn.  Ligt het aan uw provider, aan uw computer, aan uw printer? Of gebruikt u uw smartphone of tablet al die tijd al verkeerd?  Dat zijn zaken die ik het best kan nakijken bij u thuis. Op mijn contactpagina kan u zien of ik ook in uw gemeente bij u huis kom.