0484 76 55 76 eb.ti-noissim@ofni

Uw bestanden en foto’s, altijd veilig!

Wat als uw computer crasht?

Heeft u een back-up van al uw bestanden? Van al uw foto’s? Of bent u alles kwijt wanneer er iets mis gaat met uw computer?

Een gouden regel is “het is pas een backup als het op 2 verschillende fysieke plaatsen staat”. Een backup van uw documenten naar de tweede partitie van uw harde schijf is dus nog steeds geen veilige backup. Want wat gebeurt er met de bestanden als uw laptop het laat afweten? Juist, u bent ze alsnog (in tweevoud dan) kwijt.

Neem een fysieke backup

U kan een fysieke backup maken op een externe harde schijf of een NAS (netwerk harde schijf met extra functies).  Ik zorg ervoor dat alles goed ingesteld is en dat u weet hoe uw backup systeem werkt.

Neem een backup in de cloud

Niet iedereen hoeft te investeren in een externe harde schrijf of NAS. Voor veel mensen werkt een oplossing in de cloud ook perfect. Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld opteren voor de cloud-oplossing die in het Microsoft 365 pakket zit: OneDrive.

Mission-IT helpt u kiezen

Bij Mission-IT kunnen wij u helpen om de juiste vorm van backup-oplossing te kiezen die bij u past.

Praat erover zodat ik u juist kan adviseren alvorens u kiest voor een goedkope of juist veel te dure oplossing die niet bij u past.

Wanneer Mission-IT alles ingesteld heeft en u beschikt over een degelijke backup-oplossing, kan er relatief weinig mis gaan.

Wij komen bij u aan huis

Zeker wanneer een fysieke oplossing nodig is, is het voor mij cruciaal om uw situatie thuis te komen bekijken. Beschikt u over voldoende stopcontacten, is het netwerk sterk genoeg of moeten we nog extra netwerkpunten voorzien?

Wanneer ik bij u ter plaatse ben, kan ik meteen alles nakijken.

Wanneer u nog vragen heeft over de juist werking, kan ik u daar ook ineens de juiste informatie over geven.

Kijk op onze contact-pagina of wij ook bij u gratis aan huis komen!

Ons motto is steeds “When IT needs to be PERFECT, we are on a MISSION!“