0484 76 55 76 eb.ti-noissim@ofni
Home » Projecten » Laptop » Lenovo Ideapad S145

Lenovo Ideapad S145

14 mei 2020

De Lenovo Ideapad S145 is een stijlvol vormgegeven middenklasser.
De laptop is voorzien van een Intel Core i5 processor van de 8e generatie die krachtig genoeg is om meerdere programma’s tegelijk te gebruiken. Dit in combinatie met 8GB werkgeheugen van de nieuwste generatie DDR4 maakt dat dit toestel zich op alle huishoudelijke en klein-zakelijke vlakken in zijn element zal voelen.

Het geheel wordt afgewerkt met een super snelle harde schijf (SSD of Solid State Disk) van maar liefst 512GB waardoor het toestel in een mum van tijd opgestart is en over voldoende ruimte beschikt om al uw documenten en foto’s op te slaan.

De laptop is voorzien van een 15.6” full HD scherm. Dit wil zeggen dat je een beelddiagonaal hebt van 39.6cm en een resolutie van 1920×1080 pixels. Dit maakt dat het scherm mooi scherp en helder is en dat je er voor de beperkte grootte, toch veel op zal kunnen krijgen.
Het voordeel van dit formaat scherm is dat je aan de ene kant een compact toestel hebt, maar aan de andere kant toch het comfort hebt van het numerieke toetsenbord aan de rechtse kant van het klavier. Dat komt handig van pas wanneer je je bankzaken of je uitgaven aan het bijwerken bent.
Op de foto zie je een QWERTY klavier staan maar uiteraard, aangezien we in België leven, wordt dit toestel geleverd met een mooi AZERTY toetsenbord.

Vanzelfsprekend wordt deze prachtlaptop voorzien van de laatste nieuwe versie van Windows 10 zodat je volledig mee bent met de tijd en in alle veiligheid, met een gerust hart kan surfen op het internet.

Vindt u dit artikel interessant? Deel het dan:

Heeft u hier een vraag over?

Contact Us